Μπορείτε να παραγγείλετε και να αγοράσετε τα προϊόντα μας με 2 τρόπους :

1. Online: Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν πατήστε στο σύνδεσμο “Προσθήκη στο καλάθι” δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας, το οποίο είναι ενιαίο για όποια αγορά και αν πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής σας. Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής.

2. Τηλεφωνικά: Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο (+30) 6982209498 Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο: 09.00 – 14.00 και Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00.

Διαθεσιμότητα προϊόντων :
Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε το κατάστημα , θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελείται κανονικά.

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας:
Η εκτέλεση της παραγγελία σας στο σύνολο της και η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργηθεί, μέσω του καταστήματος, που επιλέξατε, εντός 3 εργάσιμων ημερών έως μια εβδομάδα για όλη την Ελλάδα από τη λήψη της παραγγελίας σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων. Παραδόσεις θα πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των εμπορικών καταστημάτων. Ακύρωση (μέρους ή ολόκληρης) της παραγγελίας Κατά τη διάρκεια 2 εργάσιμων ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας μπορείτε μόνο τηλεφωνικά να ακυρώσετε ολόκληρη είτε μέρος της παραγγελίας.